- Läppar - Ögon Pressutskick Smink

POZE HAIR & MAKEUP

5 september, 2016

Poze är kända för sitt löshår (som är otroligt bra) men vad många kanske inte vet är att de säljer smink också. Jag har fått hem två produkter för att testa. Ett läppstift samt en ögonbrynsskugga.

Poze Lipstick Luxury ”Flowegirl” – 195 kronor.
Poze säljer läppstift olika texturer. De har glansiga, matta och krämiga. Läppstiftet jag fick hem kommer i färgen Flowergirl och är ett glansigt läppstift. Glansiga läppstift är inte heltäckande och passar därför perfekt för dig som vill ha en fin färg på läpparna men samtidigt se naturlig ut. Perfekt till skola och jobb!
Läppstiften är fulla med antioxidanter och vitmain E som vårdar dina läppar. Produkten är också parabenfri och är inte testade på djur. Läppstiften finns i 14 olika nyanser men snart finns det över 100 att välja mellan.

Poze Hi-Brow Powder ”Ash Brown 04” – 189 kronor. 
En ögonbrynsskugga i färgen Ash Brown som kommer en kall ton vilket jag föredrar. Skuggan funkar perfekt för dig som vill skapa skarpa markeringar. Den är också lika lätt att skugga ut för att få fadade ögonbryn längst fram. Passar också dig som vill fylla i ojämnheter i brynen. Poze påstår också att skuggan ska gå att använda för dig med känsliga ögon. Innehåller ingen paraben och är heller inte testade på djur.
Vill också nämna att skuggan har ersatt min ögonbrynsskugga från Anastasia, det säger en del!

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara N a t h a l i e 6 september, 2016 | 16:24

    Gud vilken fin färg på läppstiftet!! 🙂

    • Svara paulinaaspljung 7 september, 2016 | 10:42

      Eller hur! 😀 Det är verkligen perfekt till vardags! 🙂

    Kommentera