Hårvård

FÅ LÄNGRE HÅR PÅ 6 VECKOR? NISIM FAST

29 augusti, 2016

Det finns många produkter på marknaden som lovar ökad hårtillväxt och jag kallar allt sånt bullshit. Men när jag läste Idas blogg och såg hennes resultat med Nisim Fast kunde jag inte hålla fingrarna i styr. Jag klickade hem dem produkterna direkt. Idas hårväxt blev 4 cm på endast 2,5 månad. Ni kan hitta hela Idas inlägg om produkterna här.

Nisim Fast lovar 45-100 % snabbare hårväxt direkt vid användning. Efter 6 veckor ska man se en märkbar förändring. Fast i namnet står för Fortified Amino Scalp Therapy. Med detta menas att produkterna arbetar med skalpen och hårsäckarna som i sin tur stimulerar hårväxten. Produkterna är aminosyreberikat hårbottenschampo och balsam. De innehåller vitaminer och aminosyror för att bidra till en sund och snabb tillväxt av hår påstås det.

I en undersökning har många upplevt längre och starkare hår men detta har också visats i en klinisk studie efter 6-12 veckor.

Du ska använda schampot två gånger. Balsamet masserar du in i hela hårbottnen. Låter verka 2 minuter och sedan sköljer du noggrant ut allting.

Om du vill få ditt hår att växa av diverse anledningar kan detta vara någonting för dig. Självklart kommer jag med en recension när jag använt detta några månader.

DSC06265

Pris: 399 kronor för både schampo och balsam med 360 ml/styck.
De är dessutom cruelty free och veganska men ej godkänt för balsammetoden.

Ni kan hitta produkterna hos Lyko eller klicka här.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera