- Läppar Shopping Smink

ANASTASIA LIQUID LIPSTICK SEPIA

28 augusti, 2016

I mitt paket från Anastasia Beverly Hills fanns också ett flytande läppstift i färgen Sepia. Detta är mitt första läppstift från Anastasia och självklart var jag väldigt taggad på att testa produkten.

Det sägs att produkten ska vara intensivt pigmenterad och ska bli matt på läpparna. Den påstås också ha en icke uttorkande formula och vara lätt applicerad.

Detta är ett flytande läppstift och jag håller verkligen med om att det är pigmenterat. Det räcker med ett drag och man behöver absolut inte bygga upp färgen. Det torkar matt på läpparna men när man ”sätter ihop läpparna” klibbar dom ändå ihop sig en aning. Detta är ingenting som stör mig då formulan inte är det minsta uttorkande.
Läppstiftet har också en lång hållbarhet, se bara till att fylla på när du ätit.

DSC06365 DSC06374

Ber om ursäkt för en dålig swatch bild. Här kan ni se den mörkbruna färgen och detta endast är ett drag. Jag tror detta kommer bli riktigt fint till hösten.
DSC06377-2

Ni hittar det hos Kicks för 259 kronor eller Anastasias egna hemsida för 167 kronor.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Cecilia 28 augusti, 2016 | 18:43

    Hej! Vad fint! Vad kostade frakt och så att beStälla till Sverige? Kram

    • Svara paulinaaspljung 28 augusti, 2016 | 18:59

      Tror att frakten låg på 18 dollar 🙂 än så länge har jag inte fått något brev från tullen men det kan såklart ramla in 🙂 beställde på fredagen och fick det på onsdagen. Riktigt bra leverans från USA! 😀 kram!

    Kommentera