- Ansikte Shopping Smink

ANASTASIA MOONCHILD GLOW KIT

27 augusti, 2016

Väntan har vart lång. När jag såg denna palett var jag inte särskilt intresserad, men sen kunde jag knappt bärga mig. Jag satt fint hemma och väntade på att paletten skulle anlända till Sverige. Dagen var kommen då Kicks skulle få in den, trodde jag. Till min förvåning kom endast flytande läppstift och singel ögonskuggor in. Talade med personalen och fick veta att paletten inte skulle komma till Europa.

Istället för att släppa taget om paletten gick jag in på Anastasias egna hemsida och klickade hem den. Jag menar hallå, ser ni hur fin den är? Den har några naturligare färger och även highlights som går i blått, lila och grått. Hur kan man inte bli frestad?

Den enda färgen jag förmodligen inte kommer använda är den grå. Men purple horse är gudomligt vacker!

DSC06359  DSC06357 DSC06354 DSC06353

Ni hittar den på AnastasiaBeverlyHills.com för cirka 336 kronor.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Svara Viktoria 21 september, 2016 | 19:24

  Hej! Åkte du på tull? Isåfall hur mycket? Tacksam för svar!

  • Svara paulinaaspljung 22 september, 2016 | 12:04

   Hej! Ja jag åkte tyvärr på tull. Vilken tullavgift man får beror på beloppet man handlar för. Det finns massa olika regler som om man handlar under 300 kronor är det andra regler. Handlar man över 1500 är det nya regler igen.
   Min tullavgift gick på cirka 300-400 kronor ungefär 🙂 Beställde för 800 kronor eller 1000? Kommer inte riktigt ihåg.

  Kommentera