- Ansikte Shopping Smink

MAKE UP FOR EVER ULTRA HD INVISIBLE COVER STICK FOUNDATION

26 augusti, 2016

Ända sedan jag såg Nikkitutorials använda Make Up For Evers Ultra HD Invisible Cover Stick Foundation (långt namn) har jag suktat efter produkten. Ni vet hur det är, USA släpper nya produkter som vi får ett år senare.
Efter att ha frågat många gånger på Sephora i Göteborg när produkten skulle komma in fick jag höra att den inte alls skulle komma till Sverige. Till min surprise låg den fint uppskyltat en somrig dag och jag hade vägarna förbi. Idag ska vi kolla in produkten och se vad som sägs om den.

DSC06339-2 Det sägs att den ska ha lång hållbarhet och att detta är en multitaskting produkt. Du ska kunna täcka mindre områden,  använda produkten som contour samt använda som foundation. Den ska ge dig en felfri hy framför kameran (och i det verkliga livet). För er som inte vet innehåller inte denna produkt SPF (solskyddsfaktor). När du ska fotograferas eller filmas är det bra att undvika SPF i produkter eftersom det är ljusreflekterande och stöter bort blixten och lämnar dig vit i hela ansiktet.

Foundation ska ge dig medel till fulltäckning men samtidigt vara lätt på huden. Den kommer i 15 olika nyanser och jag har min i R230. Den sägs passa för alla hudtyper men är mest rekommenderad för normal till torr hy.

Jag ska testa produkten i några veckor och sedan återkommer jag med mina åsikter.

DSC06340 DSC06341

Ni hittar den på Sephora för 400 kronor/12,5 gram.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera