Ansiktsvård

YVES ROCHER RENGÖRING

23 augusti, 2016

Jag älskar Yves Rocher Pur Bleuet ögonrengöring. Det är en man skakar med halva flaskan olja. Nyligen tog den slut och därför klickade jag hem en ny. Tydligen råkade jag beställa fel men i samma serie Pur Bleuet och har förhoppningar om att den kommer vara lika bra. Jag beställde också en ny exfolierare i serien Pure System. Jag älskar att testa nya hudvårdsprodukter och kan inte få nog av det!

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 17.16.10

Pur Bleuet Gently Makeup Remover 125 ml/49 kr.
Ansiktsvattnet är milt för ögonen och ska lätt ta bort makeup. Den innehåller ekologiskt odlad blåklint som ska lugna och fräscha upp huden. Applicera produkten på en bommulspad och lägg den på ögonen (blunda), håll den där i cirka 10 sekunder och gnugga sedan bort din makeup.

Pure System Daily Exfoliatating Clenser 125 ml/59 kr.
Denna rengöring innehåller vegetabiliska mikrokulor som tar bort överskott av talg och ska rengöra huden på djupet. Produkter som innehåller tvålbas kan torka ut huden, denna innehåller inte detta. Peelingen är mild och kan därför användas varje dag för att minska finnar och pormaskar.
Börja med att rengöra ansiktet, blöt sedan ansiktet, tryck ut lite produkt och gnugga försiktigt i hela ansiktet och ner på halsen. Skölj sedan av.
Skärmavbild 2016-08-18 kl. 17.17.13
Ni kan köpa produkterna hos Yves Rocher eller klicka här.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera