- Ansikte - Ögon Shopping Smink

KAT VON D – TATTOO BROW

20 augusti, 2016

När jag var på Sephora förra veckan köpte jag Tattoo Brow från Kat Von D. Produkten har en otroligt tunn spets för att du ska kunna ”måla” extra strån. Det finns liknande produkter på marknaden och jag har testat några. Ingen av dem kan mäta sig med denna från Kat Von D. Jag skulle inte säga att detta är en produkt för att fylla i hela brynen, mer för att fylla i där du har lite hårväxt.

DSC06292

Som ni kan se på ”före” bilden har jag knappt bryn läst fram. Efter tre lätta drag med denna mirakelprodukt ser det ut som jag har några strån längst fram. Jag gillar också den buskiga effekten produkten ger brynen.
PicMonkey Image
Ni hittar produkten på Sephora för 215 kronor.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera