- Balsammetoden Hårvård

ÅTERFUKTA TORRT HÅR

19 augusti, 2016

För några veckor sedan fick jag höra talas om människor som använda glidmedel i håret. Min ögonbryn höjdes till skyarna och jag förstod inte varför. Efter några timmars surfande på google blev jag en hel del smartare.

Har du torrt och frissigt hår? Ofta har vi med lockar torrt hår då oljan från hårbottnen har svårt att komma ner från hjässan till topparna. Självklart kan också du med rakt hår ha torrt hår. Är du en av dem som applicerar mängder av olja i ditt torra hår? Sluta då med det! Olja är fett, inte fukt. Vatten är fukt, men det torkar också ut håret. Detta glidmedel från RFSU är vattenbaserat och är en toppenprodukt.

Börja med att duscha håret. När det sedan är blött applicerar du glidmedlet och efter det låser du in det med en icke-penetrerande olja. Exempel på dessa är argan, mandel och jojobaolja. Och självklart funkar denna produkt för balsammetoden.

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 17.24.21
Du kan hitta produkten hos Lyko eller klicka här.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera