- Ansikte Shopping Smink

MAKEUP REVOLUTION VIVID BAKED HIGHLIGHTER

16 augusti, 2016

Makeup Revolution är ett märke växer sig större dag för dag. Som jag tidigare nämnt för er känner jag personligen sådär för märket. Deras produkter håller bra standard med låga priser. Sen finns det såklart bättre och sämre produkter, men så är det alltid. Det jag har problem med är att de härmar andra märken och försöker göra kopior på vissa av deras produkter. Men det ska vi inte tala mer om idag.

Idag ska vi kika på denna highlighter jag beställt. Det är en så kallad Vivid Baked Highlighter i färgen Golden Lights med vackra mönster ingröpta. Jag dog lite. En riktigt ljus och nästan vit highlighter, kan det bli bättre? Fick hem produkten och svepte direkt borsten i produkten. Till min förvåning ger den av ett guldigt skimmer, något som jag inte uppfattat på övriga bilder på internet. För min del gör detta ingenting, den är fortfarande otroligt vacker och billig.

Skärmavbild 2016-08-15 kl. 16.34.22 Skärmavbild 2016-08-15 kl. 16.39.55
Någon mer än jag som tycker det är svårt att fånga highlighter på bild?
Skärmavbild 2016-08-15 kl. 16.41.20

 Ni kan hitta produkten hos Nordicfeel för 65 kronor eller klicka här.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera