- Läppar Shopping Smink

OCTOBER STOCKHOLM

6 augusti, 2016

Jag har fått hem ett paket från October Stockholm som innehöll fem läppstift och en söt liten fickspegel. Det var packat en stor svart box med mängder av vackert rosa papper. Jag älskar när företag lägger ner tid på att packa dina produkter fint, det uppskattas verkligen.

DSC06069 DSC06048
Läppstiften kommer endast i fem olika färger, dem ni ser nedan. De är otroligt krämiga och glider verkligen på läpparna superlätt. Än så länge har jag själv hunnit testa ett av dem och det satt på läpparna tills jag åt vilket är ett stort plus. Dess formula är krämig och behaglig.

DSC06051

Det enda jag har att klaga på är att dem inte är lika långa. Detta betyder såklart att det är mindre produkt än vad som utlovats. Men självklart kan detta vara ett fel som uppstod vid tillverkning av detta läppstift.
DSC06054
Nedan ser ni färgerna med start från vänster är Naked Skin, Absolut Pink, Real Cherry, Burgundy Touch, True Red.
DSC06063

Ni hittar dem på October Stockholms egna hemsida för cirka 193 kronor styck.

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara Kimmey 9 augusti, 2016 | 16:09

  Åh vilka fina färger!

 • Svara Emma - BeyondBeauty.se 12 augusti, 2016 | 14:53

  Oj vad fina de var! Och snygg förpackning! Håller med om att allt blir lite bättre när det ligger en tanke bakom packningen 🙂

  • Svara paulinaaspljung 15 augusti, 2016 | 16:09

   Eller hur 😀 Ja verkligen, det blir så roligt då!

  Kommentera