Hårvård

ÄLSKA DITT HÅR

4 augusti, 2016

Jag har bestämt för mig att börja älska mitt hår. Många av er känner kanske inte till att jag har sjukt lockigt hår naturligt.

Efter 9 år av blekning och plattång har såklart mina lockar tagit stryk. Dom är inte alls lika stora och mer vågiga. Dessutom är har mitt hår blivit väldigt platt, tidigare var det stort och tjockt. Därför lägger jag i mousse och andra volym produkter när jag behöver puffa upp frillan. Jag har också börjat använda en mindre locktång för att locka till de platta partierna på håret. Dock gör jag detta väldigt sällan eftersom jag vill undvika värme till varje pris. Tanken är att använda detta innan middagar och utgång. Känner dock att den kan vara något för stor ändå och hade gärna testat pozehair locktång med 5 in 1 Hair Styler. Någon som testat denna?

DSC06173 DSC06129 DSC06158

Har några av mina läsare lockigt hår som kan ge mig lite tips?

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera