- Glossybox Skönhetsboxar

GLOSSYBOX JULI 2016

2 augusti, 2016

Månadens Glossybox kom väldigt sent för mig och därför blir det ingen video på den denna månaden.
Vi ska däremot titta närmre på boxen här idag. Temat för denna månaden är Travel On. Jag tänker att boxen är framtagen för dem på resande fot till sommarvärmen och inte vill packa ner fullsize produkter.

DSC05993
Min box innehöll:

1. RODIAL Smokey Eye Pen
Geléliknande eyelinerpenna som med sin mjuka konsistens gör det lätt att jobba fram den perfekt sotade ögonlooken. Måla en linje nära fransraden och tona sedan ut med hjälp av en pensel eller tops.
Originalprodukt: 250 kr/1,2 g.

2. DE BRUYERE After Sun Lotion Monoi
Den söta och lilla förpackningen gör det enkelt för dig att packa med De Bruyere’s After Sun. Använd den om du råkat få lite för mycket färg på näsan. E-vitamin hjälper till att skydda huden så att den hinner återhämta sig.
Originalprodukt: 100 kr/50 ml.

3. ELIZABETH MOTT
Sherbet Cleanser
Härlig rengöringsbalsam som funkar som en makeupremoval. Nästan smälter mot huden när du tar bort dagens smink, skölj med varmt vatten och använd sedan en ansiktsrengöring för att rengöra huden ordentligt.
Originalprodukt: 250 kr/100g.
Vi har fått några produkter från Elizabeth Mott tidigare och jag har blivit positivt överraskad. Jag hoppas jag blir det även med denna produkt.

4. NOMNOM
Hair Rings
Telefonsladdliknande snoddar som håller håret på plats utan att lämna märken och låter håret gfalla mer naturligt. Töjer sig efter flitig användning så det är bara att lägga den i varmt vatten för att återfås ursprungliga form.
Originalprodukt: 39 kr/3-pack.
Fick hem dessa i ett pressutskick för några månader sedan. Var skeptisk till en början men nu använder jag inte vanliga tofsar längre då jag upplever att dessa sliter mindre. Stort plus!

5. SEBOCALM
Fuktkräm för känslig hud. 
SeboCalm är ett dermatologiskt märke som specialiserats sig på känslig och problemhy. Krämen innehåller växtextrakt och E-vitamin som återfuktar, dämpar rodnad samt lugnar irriterad hud.
Originalprodukt: 269 kr/50 ml.
DSC05996  DSC06002

DSC05999DSC06007

Om ni också prenumererar på Glossybox får ni gärna kommentera vad ni fick i era boxar.

Prenumererar du inte på Glossybox men vill göra det, klicka då här.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera