- Ansikte - Läppar Shopping Smink

ISADORA SUN PROTECTING MAKE-UP KIT

1 augusti, 2016

Jag måste verkligen tipsa er om detta paket från Isadora som jag beställde från Lyko för någon vecka sedan. Ni vet när man är sugen på att shoppa men inte har en aning om vad? Det var ungefär med den känslan jag surfade runt på olika hemsidor. När jag såg detta erbjudande stannade jag till på grund av priset. 299 kronor hade det kostat och nu såldes det för ynka 49 kronor. Bara läppglanset är värt dem pengarna.  Slängde ner produkterna i varukorgen utan att tveka och var mest taggad på bronzern.

Paketet innehåller tre produkter. Ett läppglans med SPF 8, ett läppstift med SPF 12 och en bronzer med SPF 8. Ni förstår säkert att detta är ett sommar kit och har namnet Sun Protecting Make-up Kit.

DSC05883

Som ni kan se har jag redan pillat på bronzern med fingrarna. Måste sluta med det (hej bakterier).
Översta lagret på bronzern var som en hinna. Under hinnan kom man ner till själva produkten och till min förvåning är det en krämbronzer trots att i instruktionerna står det tydligt att det är ett halvtransparent bronzingpuder. För mig kvittar det men det är viktigt att det står i instruktionerna.
Läser man på förpackningen står det till och med kompakt foundation…?
DSC05885 DSC05889
Läppstiftet kommer i en rosa nyans fullt med skimmer i.

DSC05890
Läppglanset har ingen färg till sig utan endast skimmer. Hur snyggt blir inte det på läpparna en sommardag vid stranden?

Ni hittar kittet hos Lyko för 49 kronor just nu. Skynda att fynda!

*Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera