- Ansikte - Läppar - Ögon Smink

COLOURPOP BESTÄLLNING

31 juli, 2016

För några veckor sedan skrev jag att Colourpop börjat skicka internationellt. Jag var den första som klickade hem en stor order, satt med en varukorg redo haha. Jag visste att jag hade beställt mycket, men blev ändå förvånad när jag öppnade paketet och såg mängder av produkter. Idag ska vi kolla vidare på alla produkter och swatches.
Jag har ännu inte hunnit testa alla produkter. Vill ni ha en recension på någon speciell produkt eller alla produkter kan ni slänga in en kommentar.

DSC05920

Det var längesedan jag använde en ögonbrynspenna, därför klickade jag hem en i färgen taupe. Det jag kan säga om paketeringen är att plasthållaren runt spoolien ramlar av hela tiden. Den passar helt enkelt inte vilket inte är hela världen, men irriterande.
Jag klickade också hem två eyeliners i färgerna Boots (rosa) och Exit (vit). Jag har länge velat ha eyeliners i olika färger och när jag såg priset på dessa var det svårt att motstå. Önskar dock att jag beställt fler.
DSC05946 DSC05948

För några veckor sedan la Nikkitutorials upp dessa sculpting stix på snapchat och direkt ville jag ha dom. Jag valde färgerna Dove (mörk) och Gummy Bear (ljus).
DSC05941

Dove är otroligt krämig och lätt att blanda ut. Gummy Bear känns dock torr. Skulle inte rekommendera att highlighta med denna under ögonen. Har inte hunnit testa produkterna till fullo än, men detta är mina tankar just nu.
DSC05944

Klickade också hem två rouge och en bronzer. Rougerna är i färgerna Trumper (rosa) och Trickery (röd). Beställde också hem en bronzer i färgen Bon Voyage.
DSC05936 DSC05938

Jag klickade också hem fyra highlighters. Dessa är otroligt krämiga, aldrig vart med om krämigare highlighters. Borstar har dock svårt att plocka upp produkt och därför rekommenderar jag att använda en hårdare borste för applicering.
DSC05931

Ser ni pigmenteringen på dessa? Så vackra och bra!
Monster är duochrome och skiftar från ljus beige till rosa som man kan se på bilden. Så vacker!
DSC05932

Nu kommer vi till det roliga! Det jag var mest taggad på att testa var Colourpops Ultra Matte Lip. För mig är matta läppar det absolut ultimata. Dessa är däremot väldigt uttorkande så skulle rekommendera er att använda ett vårdande läppsyl under. De har också en tendens till att smula på läpparna.

DSC05923

Så vackra färger och pigmenteringen ska vi inte ens tala om!
Färgernas namn med start från vänster är Lumiére 2, 1st Base, Mars, Scrooge och Bad Habit.
DSC05929
Jag kommer definitivt beställa från Colourpop fler gånger.
Har ni beställt eller testat några av deras produkter?

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara FRÖKENTV 31 juli, 2016 | 12:42

  älskar sådana här inlägg

 • Svara Sarah 27 november, 2016 | 18:22

  Hejsan! Vet att detta inlägg gjordes för flera månader sedan men är supersugen på att beställa hem massa produkter från Colourpop! Men jag undrar om tull eller skatt tillkommer eller betalar man bara själva frakten? Hur var det för dig?
  Är supertacksam för svar!

  • Svara paulinaaspljung 29 november, 2016 | 07:45

   Hej Sarah 🙂 Tull kan tillkomma men det är inte alla som får det. Hur mycket tull du får betala beror på ordervärdet. Jag fick tyvärr tull 🙁 Kram

  Kommentera