Ansiktsvård Pressutskick

FOREO LUNA™ PLAY

30 juli, 2016

Jag äger en Clarasonic dupe som jag använde flitigt när den väl kom. Den senaste tiden har jag låtit den ligga eftersom den river på min känsliga hud. Efter man börjat använda ett hjälpmedel för att rengöra huden och sedan slutar känns huden aldrig riktigt ren. Till min glädje har jag nu fått hem FOREOs nyaste produkt, Luna™ Play. 

FOREO är ett märke jag känner till men jag har aldrig testat deras produkter själv. Jag har dock spanat in deras Luna™ 2 men känt att priset vart för högt för en produkt jag vart osäker på. Detta problemet har nu företaget löst genom lanseringen av Luna™ Play.

luna
Luna™ Play lanseras som en introduktionsprodukt för deras övriga Luna™ sortiment. För 299 kronor blir produkten din vilket är betydligt billigare än de andra produkterna som ligger på cirka 2000 kronor. Anledningen till detta är om man är tveksam på att slänga iväg mycket pengar på en produkt som inte är värd pengarna. Sjävklart kan den som reser/tränar mycket också köpa denna då den är enkel att bära med sig.

luna2
Detta är en T-Sonic™ pulseringsteknilogi som tar bort 99,5 % av smuts, olja, makeup och döda hudceller. Denna ansiktsborste har också två olika långa silikon knoppar och gör det lätt att komma åt överallt. Som vi alla vet ska vi vara försiktiga kring ögonpartiet. Luna™ Play är väldigt hygiensik då den är snabbtorkande och icke-porös för att förhindra bakterieväxt.

lunaplay

Användningen av denna produkt är mycket enkel.
Du tar bort ditt smink som vanligt, fuktar ansiktet samt Luna™ Play och applicerar din vanliga rengöring. Starta sedan genom att trycka på knappen som finns bak och för den i cirkulära rörelser. Rengöringen ska ta en minut ungefär.
Produkten är inte laddningsbar och håller cirka 100 användningar.

lunapla lunaplaa
Produkten kommer i 7 olika färgen och släpps inte förens augusti. Däremot kan du smygköpa den redan nu hos Eleven för 299 kronor.

*Detta är ett pressutskick. Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera