- Ansikte Smink

VIVA LA DIVA BLUSH ALOHA

29 juli, 2016

Häromdagen fick jag hem ett nytt rouge från Viva La Diva i färgen Aloha. Jag kan helt ärligt säga att jag inte handlat från märket sen jag var i tonåren (om man bortser från ögonbrynspennan jag fick hemskickat till mig).

Jag såg produkten när jag slösurfade på Lykos hemsida. Jag tyckte det såg diskret och somrigt ut så kunde inte hålla fingrarna i styr och klickade hem rouget. Sen gick det inte att bråka med det priset.

I min rouge kollektion finns inget riktigt diskret rouge, jag har många i olika toner av rosa och lila. Detta tror jag kommer bli perfekt till sommaren när man inte vill ha mycket eller dramatiskt smink.

DSC05874 DSC05876
Rouget hittar ni hos Lyko för 60 kronor.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera