Kroppsvård Pressutskick

LDB OIL INFUSED

28 juli, 2016

Det har vart en del strul för att få hem detta paket då posten inte skickat ut en avi till mig. Paketet skickades tillbaka till företaget som då fick skicka om paketet. Nu är det äntligen här i alla fall!
Jag fick en chock när jag öppnade lådan. Där låg en vit stor rund ”hattlåda” vill jag kalla det, med vitt silkesband runt om. Inuti fanns det en vit bädd och ovan låg dessa tre kroppsprodukter från LdB.

Serien heter Oil Infused och innehåller macadamiolja som är känd för sina närande och vårdande egenskaper. Den hjälper speciellt till att kapsla in och bevara fukten i huden. Denna serie innehåller tre produkter, en body cream, en shower gel och en lotion.
Kräm är som vi alla vet tjockare än vanlig lotion. Vilken behöver du då? Såklart beror det på din hud. Min hud behöver kräm på benen och axlar under sommaren då dessa partier blir riktigt torra men klarar mig med lotion under våren och hösten.

För er som inte vet använder jag enbart olja eller parfymfri tvål i duschen på grund av min känsliga hud. Därför blev jag extra glad att paketet innehöll en olja! Dessa tre produkter har såklart parfym i sig, men doftar milt. Jag är som jag sagt väldigt dålig att förklara dofter men skulle säga att dessa innehåller en hint av vanilj? De doftar i alla fall underbart!
DSC05851  DSC05846

Produkterna hittar ni i dagligvaruhandel och säljs för cirka 15 kronor/styck.

*Detta är ett pressutskick. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera