Livet

NYA TAG.

27 juli, 2016

Det har tyvärr ekat tomt här och jag hatar att vara en bloggare som uppdaterar sällan. För mig är det viktigt att ge er minst ett inlägg om dagen. Men för att vara ärlig har jag inte mått bra det senaste. Ingen ursäkt, jag vet. Men det är svårt att skriva om ytligheter när man inte ens orkar tvätta ansiktet på kvällen. När ska det här få ett slut?

Nu är jag i alla fall taggad på att komma tillbaka och uppdatera som vanligt. Jag har mycket nytt att visa, dels nyheter och gamla godbitar. Om ni har någonting ni vill se mer/mindre av här i bloggen är det bara att säga till. Älskar att höra era åsikter och det är faktiskt ni som läser bloggen.

DSC05980

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Jenny 27 juli, 2016 | 22:43

  fina du, det är visste en ursäkt! Hoppas du mår bättre snart <3

  • Svara paulinaaspljung 30 juli, 2016 | 16:39

   Söt du är, tack <3

 • Svara Michaela 31 juli, 2016 | 13:31

  Hoppas att du mår bättre snart!
  Älskar att se nya produkter, omdömen och swatches! Blev såå sugen på att beställa highlighters från colourpop efter att jag såg ditt inlägg, ”lunchmoney” var ju så snygg!
  Kram!

  • Svara paulinaaspljung 1 augusti, 2016 | 19:09

   Vad söt du är! Tack så mycket 🙂
   Haha, man får ju lätt shoppingsug ja 😉 Ja, visst är den fin?! 😀 Kram!!

  Kommentera