- Ansikte Shopping Smink

BECCA HIGHLIGHTER PEARL

22 juli, 2016

Låt mig börja och säga, äntligen är den min! Ni kan inte ana hur länge jag kollat på Beccas highlighter i färgen Pearl. Jag har lagt den i varukorgen flera gånger och inte beställt hem den. Varför undrar jag? Strunt samma, nu är den min i alla fall!

Vi börjar prata om paketeringen. Jag vet inte riktigt varför men jag är inget fan av den. Jag säger inte att den är ful, men den tilltalar mig inte. Skulle jag se denna produkt på stan utan att känna till märket hade jag inte stannat till. Det kanske bara är jag som känner såhär men som ni vet är jag alltid ärlig i bloggen.

Och nu till själva produkten! Jag fick hem produkten igår och blev lite förvånad, det såg ut som ett vitt transparent puder med lite skimmer i. Började till och med läsa på förpackningen och se om dem skickat hem fel produkt. Sprang och hämtade en borste, doppade den i produkten och applicerade på kinderna. WOW säger jag bara! Den är verkligen vit utan att se konstig ut. Det är nog den perfekta highlightern för min hudton, speciellt på vintern.
Becca har också lyckats få fram den mest krämiga formulan jag mött på highlighters. Jag är riktigt imponerad!

Om du är en riktig blekfis som mig, då behöver du denna i ditt liv.
becca

Vad tycker ni om paketeringen?
beccahighligh DSC05867
SER NI DETTA? GOALS!!
beccapearl
Jag beställde från Cultbeauty för 32 pund (364 kronor). Eftersom dem finns i England kan du inte få tull. Frakten ligger på 4,95 pund (56 kronor) och tog fem dagar att komma fram, riktigt imponerande.

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Svara Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard 22 juli, 2016 | 18:14

  Åhh vilket ögongodis!! Ge mig 😀

 • Svara FRÖKENTV 25 juli, 2016 | 19:40

  ååh vad kul 😀

  • Svara paulinaaspljung 26 juli, 2016 | 10:44

   Eller hur 😀

 • Svara N 25 juli, 2016 | 23:44

  Kul med nytt 😀

  • Svara paulinaaspljung 26 juli, 2016 | 10:45

   Ja 🙂

  Kommentera