- Balsammetoden Hårvård

ORIGINAL SILICEA FÖR HÅRET

18 juli, 2016

Många kämpar med hårväxt i flera år utan resultat. Ofta beror det på att man behandlar håret fel, använder fel produkter men också att man inte får i sig tillräckligt med vitaminer.

Jag har nu fått hem Original Silicea som är ett kosttillskott som är framtaget för hår, naglar och hudens välbefinnande.

Människor föds med rikliga halter av kiseldioxid. Det är ett av kroppens viktiga ämne för friskt hår, naglar och hud. För att behålla en god kvalitet kan vi behöva komplettera med daglig dos av kiseldioxid. Silicea innehåller såklart detta. Det absorberas in i blodet och går vidare till hårrötter, nagelband och hud. Den innehåller också zink som också bidrar till att bibehålla frisk och normalt hår, hud och naglar.

Jag vill också poängtera att detta inte är en mirakelprodukt som kommer få ditt hår att växa fem gånger snabbare. Produkten stärker naglarna och håret. Det nya håret som växer ut kommer påverkas av Silicea. Detta är ingen produkt du kan äta i en månad och sen vara klar. De flesta ser resultat på naglarna efter några veckor, men sex månader för att se resultat på håret.

Hur använder man Silicea?
Du behöver endast ta en kapsel om dagen. Kapslarna är väldigt stora så om du har problem att svälja dem kan du öppna dem och strö det över maten eller din favorit dryck.

DSC05767 DSC05764

Jag köpte Original SiliceaApotea.se. Klicka här för att komma till produkten.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Amandahans - Exklusiv skönhetsblogg på BeautyBoulevard 18 juli, 2016 | 20:28

    Åh spännande! Hoppas du blir nöjd! Jag har testat liknande och tycker mig se en markant skillnad på både naglar och hår 🙂

    • Svara paulinaaspljung 18 juli, 2016 | 20:37

      Ja, jag hoppas hoppas hoppas 😀 Jaså? Vad kul att höra 😀 Då håller jag tummarna att det funkar lika bra för mig 🙂

    Kommentera