Ansiktsvård Recensioner

ÂME PURE ROLLER 4 VECKOR

17 juli, 2016

Det har nu gått exakt en månad sedan jag publicerade inlägget om Âme Pures Roller Basic vilket betyder att ungefär halva tiden gått.
Ni som följer mig på youtube har också sett att jag spelat in en video, där går jag igenom grundreglerna, vad ni ska tänka på samt hur man går tillväga. Ni kan kolla videon här.

Idag hade jag tänkt skriva om mina tankar än så länge, hur det har gått och om jag sett någon förändring.

Jag har rullat ansiktet varannan till var tredje dag under en veckas tid, vilat huden en vecka och sedan börjat rulla igen. Många undrar nog om det gör ont och det gör det inte. Det är obehagligt första gången men man inser snabbt att det inte gör ont och då slappnar man av. På mig känns det mer på näsan och vid hårfästet men det gör som sagt inte ont. Efter rullningen ska man applicera medföljande kräm. Den är ungefär som silikon i konsistensen och känns mer som en silikonbaserad primer än en hudkräm. Det enda jag hade velat förändra är att den skulle ge en kylande känsla då man blir rödflammig och varm efteråt.

Har jag sett en förändring?
Nej, än så länge har jag inte sett någon förändring alls. Jag har fotat förebilder och när hela processen är klar kommer jag publicera dem och jämföra.
Det jag kan säga är att min hud har blivit så mycket sämre. Jag får väldigt sällan finnar men självklart får jag dem. De hamnar alltid på hakan, i pannan eller på näsan. Nu har finnar kommit på kinderna och de kommer ofta. Jag har inte förändrat min hudvårdsrutin, äter mycket bättre, dricker mer vatten och rör på mig mer. Därför kan jag endast spåra min dåliga hud till Rollern.

Jag har 4-6 veckor kvar på behandlingen, och vi får se om huden förbättras, linjerna i pannan börjar försvinna och om porerna minskas.

DSC05808
*Inlägget publiceras i samarbete med Âme Pure, läs mer om det under Policy/PR.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Svara Milla 28 augusti, 2016 | 10:33

  Hej hopp!
  Hur går det med rollandet, sett något resultat än?

  • Svara paulinaaspljung 28 augusti, 2016 | 18:57

   Hej 🙂 det går bra, sett att mina småknottror på kinderna nästan är helt borta. Kommer skriva en recension om två veckor ungefär ?

  Kommentera