- Ögon Shopping Smink

ANASTASIA DIPBROW POMADE

16 juli, 2016

Anastatsias Dipbrow Pomade var den första produkten jag köpte när mitt intresse för smink uppstod igen. Jag kommer dock ihåg att man var tvungen att lära sig tekniken för att uppnå bästa resultat. Att inte ta för mycket på borsten och att inte trycka för hårt är de bästa tipsen jag kan ge. När tekniken väl satt blev detta min holy grail produkt som jag inte kan leva utan. Detta är min tredje burk!

Produkten har en krämig formula som är lätt att arbeta med. Det räcker att ta lite på borsten och sedan arbeta upp med mer om man behöver vilket gör den väldigt dryg. Dipbrow är vattenfast och kladdfri men skulle rekommendera att sätta produkten med en puderskugga i samma nyans för bästa resultat.
Om du har fet hy eller svettas mycket är detta en produkt för dig eftersom den kommer hålla hela dagen.
Den kommer i 11 olika nyanser som gör det lätt att hitta den perfekta färgen. Jag har färgen Taupe!

DSC05776
Ni hittar produkten hos Lyko eller för 255 kronor.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Gabriella 17 juli, 2016 | 10:37

    Vill också ha!!

    • Svara paulinaaspljung 17 juli, 2016 | 14:33

      Om du inte har testat produkten tycker jag absolut att du ska göra det 🙂

    Kommentera