Sminkförvaring

SMINKFÖRVARA DINA BORSTAR

13 juli, 2016

En längre period har jag letat efter förvaring till mina borstar. Har bytt ut mycket av min förvaring på sminkbordet till glas och plast. Därför kände jag att mina gamla tandborstmuggar i koppar inte passade in. Kan tala om att jag spenderat många timmar på nätet samt butik för att hitta någonting som skulle passa. Härom helgen gick jag och sambon på torget för lite shopping, spanade då in Granits utbud. Där fann jag dessa glasburkar som jag tyckte skulle passa bra.

Har organiserat alla ögonborstar i en burk och ansiktsborstarna i den andra burken (som för övrigt är överfull). Tycker faktiskt det passade in riktigt bra!

Gillar ni att läsa om sminkförvaring eller föredrar ni enbart inlägg om skönhet? 

DSC05689

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera