Smink

FAVORITER JUST NU

12 juli, 2016

Dessa produkter är hands down mina favorit produkter i min sminkkollektion just nu. Ni har sett mig visa upp Modern Renaissance paletten mer än en gång men jag får inte nog av den. De varma tonerna och variationen imponerar fortfarande.

Bronzing pärlorna från Oriflame är inte bara vackra att titta på utan skapar också en vacker färg på kinderna. Vid användning av denna produkt behövs inte rouge appliceras. Jag använder mig dock av Milanis baked blush i färgen Dolce Pink för extra lyster.

Min highlighter från Mac har legat gömd i min sminklåda och jag glömde bort den. Nu lyckades jag rota fram den igen och Soft And Gentle ger ett vackert skimmer till kindbenen.

Lösögonfransarna från Sweed Lashes är skapade tillsammans med Ida Sjöstedt. De ser kanske inte mycket ut för världen men de är otroligt vackra på ögonen. De är täta, långa och har otroligt mycket volym! De får såklart också ett plus i kanten för den rosa förpackningen.

DSC05772
Milani Baked Blush | Anastasia Modern Renaissance | Mac Highlighter | Oriflame Bronzing Pearls | Sweed Lashes

*Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera