- Ansikte - Läppar - Ögon Pressutskick Smink

ORIFLAME FAVORITER OCH NYHETER

9 juli, 2016

Tidigare i veckan fick jag hem ett roligt paket från Oriflame som innehöll alla dessa produkter. Jag tänkte att vi ska kolla närmare på produkterna och även presentera några nyheter!

DSC05734Den första produkten som jag fiskade upp ur paketet var The ONELoose Powder. Detta är ett transparent löspuder som ska fixera din makeup och få det hålla hela dagen.
DSC05708Här har vi deras The ONE 5-in-1 Wonderlash Mascara. Mascaran kommer med en 3D-borste som ska ge längd, böj och volym till dina fransar. Ett plus för den älskade gummi borsten, ska bli spännande att testa denna.
oriflame mascaraGiordani Bronzing Pearls är den produkt som jag är mest taggad på! Produkten innehåller flerfärgade puderkulor som ska ge dig en solkysst look med fräsch lyster. De innehåller både rosa och bruna pärlor och när du sveper borsten från pärlorna till kinderna får du en perfekt bronzerfärg blandat med ett vackert rouge.
DSC05717
Paketet innehöll också Giordani Gold Eyebrow Gel. Detta är en färgat ögonbryns gelé som ska ge långvarig form till brynen. Den vårdar och återfuktar också brynen då den innehåller Pro-Vitamin B5.
DSC05709
NovAge Day Shield SPF30 är deras första nyhet jag presenterar för er idag.
En dagkräm med SPF 30 som innehåller hyaluronsyra och Skin Tone Enhancers. Den ska vara icke-fet, snabbabsorberande och viktlös.
DSC05712
Ytterligare en nyhet är denna Giordani Gold Rejuvenating Lip Balm.
Detta är ett vårdande läppbalsam med SPF 12 som är lätt färgat med diskret skimmer i.
oriflameläppglansDen tredje och sista nyheten är dessa Giordani Gold Iconic Matte Lipstick.
Krämiga, heltäckande läppstift med matt finish. Även denna produkt innehåller SPF 12 som ska skydda läpparna mot för tidigt åldrande.
DSC05730Det första läppstiftet är ett vackert orange färgat läppstift i färgen Orange Coral.
Det andra läppstiftet är ett mörkare rött som är så jag! Det kommer i färgen Dark Burgundy.
DSC05732
*Detta är ett pressutskick. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera