- Ögon Shopping Smink

SWEED LASHES MADS

30 juni, 2016

Vill du ha unika fransar som tar lösögonfransar till en ny nivå borde du kolla in Sweed Lashes. Deras fästen är gjorda i genomskinlig bomull som påstås ska underlätta för nybörjare men också perfekt för proffsen.  De är inte rädda för att sticka ut och paketeringen är väldigt exklusiv och snygg samt miljövänlig. Förpackningarna är tillverkade av obestruket papper och återvinningsbar PET-plast.

Idag visar jag er fransarna i modellen Mads som påstår ska passa dig som vill ha mer fyllighet men ändå behålla en naturlig look eftersom de ska likna naturliga fransar.
Jag köpte dessa fransar för att jag inte ville att de skulle se naturliga ut, utan för att använda dem vid mer speciella tillfällen. När jag använder dem går de nästan upp till ögonbrynen, men jag klagar inte!

 

 

DSC05606
Vill ni också spana in fransarna? Du hittar dem hos Bangerhead för 129 kronor.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera