Paulina Dissar

NATURLIGT FRANSLIM FRÅN TRUE GLUE

19 juni, 2016

True Glue har släppt det första och enda naturliga franslim som är fritt från kemikalier.
Limmet kan användas till alla typer av lösögonfransar och påstås hålla hela dagen fram tills borttagning. De påstås också vara välgörande för din hy och fransar.  Limmet är inte det enda som är naturligt utan även förpackningen är naturlig och biologiskt nedbrytbar.
De beskriver också att andra franslim kan göra dina fransar torra och sköra medan detta ska vårda dina fransar.

Vad är då mina tankar? Det tillkommer en pensel som känns väldigt smart. Men när man ska applicera limmet  klumpar det istället ihop sig och fördelas inte jämnt på fransen. Därför får man istället applicera fransen och tillsätta mer lim vid fransens början och slut.

När det sedan torkat blir det världens hårdaste klumpar vilket gör att det drar och gör ont i mina naturliga fransar fram tills borttagning som är en kamp. Limmet löses inte upp av ögonmakeup remover vilket resulteras i att du istället får dra bort fransarna som är smärtsamt, dessutom följer några av dina egna fransar med. När lösögonfransarna väl är av lämnas du med klumpar på ögonfransarna som du sedan får försöka pilla/dra bort så skonsamt som möjligt. Om andra lim gör mina fransar torra väljer jag hellre torra fransar än inga fransar alls som denna produkt kommer fixa inom loppet av några veckor.

Jag tycker detta låter som en bra produkt i praktiken, men som inte alls funkar i verkligheten. Synd!

DSC05565

 

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Mallan 20 juni, 2016 | 11:48

    Vad tråkigt när det låter bra och lovande men sedan inte funkar i verkligheten.

    • Svara paulinaaspljung 23 juni, 2016 | 13:26

      Ja verkligen 🙁 Förstörde bara mina fransar…

    Kommentera