Hårvård Pressutskick

NYHETER FRÅN RAPUNZEL OF SWEDEN

18 juni, 2016

Rapunzel Of Swedens hårvårds serie ska inte bara göra underverk för ditt hår utan också för ditt löshår! Produkterna lovar att behålla hårets kvalitéer, göra stylingen lätt och helt enkelt göra underverk för ditt hår.
Flaskorna är stilrena, svarta flaskor dekorerade i guldig vacker text. Man kan lätt se vilka produkter som hör ihop. Den genomskinliga flaskan är en nyanserad produkt, men mer om den senare.

DSC05535

Rapunzel Daily Shine Schampo

Ett schampo som är fritt från sulfter, halleluja! Min hårbottnen gillar inte sulfter så ingen är lyckligare än jag.  Produkten innehåller silkesprotein, vegetabiliska oljor och är rikt på proteiner, vitamin A och E.
Löshår behöver mycket fukt för att få det att fortsätta hålla god kvalitet. Schampot rengör såklart ditt hår och stärker strået utifrån och in. Jag måste också hylla Rapunzel som säljer schampo och balsam som är lika stora. Personligen förstår jag inte varför märken tillverkar schampo flaskor som är större än balsam. Vi tjejer kan väl ändå intyga att balsam tar slut snabbare?
129 kronor/250 ml.

Rapunzel Daily Conditioner

Rapunzel påstår att löshår kan bli torrt och tråkigt med tiden och vi som använder oss av löshår kan absolut intyga det. Det är ju också därför vi måste byta vårt hår då och då.
Detta balsam är utformat för att eliminera hårets näringsbrist. Dess silkesproteinformel ska återfukta håret och ge näring, som resulterar i att håret blir glänsande återfuktande och lent.
Det spelar ingen roll vilken hårtyp du än har, du kan använda dessa produkter men det är särskilt utformat för att återställa torrt hår. Det skyddar också från solens skadliga UV-strålar.Bästa användning är att låta balsamet verka i cirka 10 minuter. Rapunzel rekommenderar att avsluta med Rapunzel Reconstruction Treatment (hårinpackning) men här måste jag säga annorlunda. Som jag nämnt tidigare öppnar hårinpackning hårsäckarna och balsam stänger dem. Använd därför hårinpackning efter schampo och avsluta med balsam.
129 kronor/250 ml.

DSC05537

Rapunzel Reconstruction Treatment

Denna hårinpackning är framtagen för torrt och skadat hår. Hejdå till frissigt och skört hår!
Även denna produkt innehåller mycket protein och skyddar håret mot solens UV-strålar. Den påstås också bygga upp ditt hår och göra det enklare att styla.

Hur ska du använda denna produkt?
Denna inpackning är lite klurigare att använda än vanliga inpackningar. Börja med schampo och handdukstorka sedan håret. Applicera sedan inpackningen och täck hjässan med plast. Försök att tillföra värme till håret genom till exempel en handduk eller hårtork. Skölj sedan ut och avsluta med balsam. Torka håret med svag värme, produkten aktiveras genom svag värme. Undvik att ha håret i en tight tofs under 24 timmar då produkten fortfarande verkar.
149 kronor/130 gram.
DSC05539

Rapunzel Shine Drops

Dessa droppar har nästan samma konsistens som glidmedel (visste ni förresten att RFSU glidmedel är drömmen för håret och godkänt för balsammetoden?) men inte mig emot. Dessa shine drops ger omedelbar glans till håret utan att se fett och äckligt ut, undvik såklart hårbottnen.
Produkten innehåller naturliga vitaminoljor som är rika på proteiner och ger näring samt återfuktar håret.
119 kronor/60 ml.
DSC05542
Jojoba Hair Oil

En nylanserad olja som doftar magiskt!
Produkten påstås ge håret glans, fukt och vård. Innehåller såklart jojobaolja som är otroligt näringrik. Den doftar nytvättat och fruktigt med inslag av vanlig och gröna äpplen. Det enda jag kan säga om doften är maaaaagisk! Oljan ska kontrollera torrt och frissigt hår och kan användas i riktigt hår men passar också utmärkt i extensions. Använd i torrt eller fuktigt hår.
199 kronor/50 ml.
DSC05546
Ni hittar alla produkter på Rapunzel Of Sweden.*Detta är ett pressutskick. Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy/PR.

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara Julia 18 juni, 2016 | 10:34

  Åh gud vad snygga naglar du har

  • Svara paulinaaspljung 23 juni, 2016 | 13:35

   Tack, vad glad jag blir 😀

 • Svara Josefine 18 juni, 2016 | 17:17

  Vill testa allt!

  • Svara paulinaaspljung 23 juni, 2016 | 13:32

   De har ju ett startpaket man kan köpa 😀

 • Svara Tilda Barkselius 18 juni, 2016 | 20:32

  De lät himla bra 🙂

  • Svara paulinaaspljung 23 juni, 2016 | 13:28

   Eller hur 🙂

  Kommentera