Ansiktsvård

ÂME PURE ROLLER BASIC

17 juni, 2016

Stora porer, acne ärr och brännskador är någonting vi ofta försöker täcka med smink. Dessa problem kan också leda till dåligt självförtroende men förhoppningsvis har jag hittat en lösning.

Âme Pure är kliniskt bevisade hudbehandlingar som skapades genom vetenskap och forskning. Resultaten är samma som du får på skönhetssalonger och hudkliniker, enda skillnaden är att du enkelt kan genomföra behandlingarna i ditt egna hem. Undersökningar bevisar att 80 % är nöjda med resultatet. Passar självklart alla hudtyper.

Produkterna jag visar er idag heter CIT Face Roller Collagen Therapy Gel och påstås vara en hudförbättrande behandling som ska skapa reparations- och tillväxtstimulering och ska därav hjälpa till på nedanstående problemområden:
Huduppstramning- och föryngring, fina linjer och rynkor, pormaskar, oren hud, acne, ärr – inclusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador, stora porer, pigmenteringar, förbättra penetrationen av âme pure® aktiva ingredienser.
DSC05586

Jag har fått hem paketet som kallas ”Roller Basic” och har 0,5 mm längd på nålarna som är deras bästsäljare men det finns också 0,25 mm och 0,75 mm. Enligt rekommendationerna ska man inte använda nålar som är längre än 0,75 mm. Det beskrivs också att det är viktigt att det inte finns för många nålar på din roller. 192 stycken rekommenderas då det är kliniskt dokumenterade studier för optimalt resultat.

DSC05530

Hur går denna behandling till? 

Vi börjar diskutera grundreglerna. Detta är en behandling som pågår i två månader under kvällstid. Du kan ena veckan rulla ansiktet varannan dag, sedan ska huden vila en vecka. Sedan fortsätter du den tredje veckan och vilar den fjärde och så vidare. Viktigt att tänka på är att inte rulla på sår eller finnar.

Börja med att rengöra ansiktet noggrant så det är fritt från smink, smuts och fett. Sedan tar du produkt nummer 1 som är en sanitizer spray, spraya på en bommulspad och för den över behandlingsområdet. Under tiden din hud torkar ska du också spraya din face roller.
Rulla sedan ansiktet försiktigt, tryck inte. Varje hudyta ska rullas fram och tillbaka fem gånger horisontalt, vertikalt, diagonalt till höger och diagonalt till vänster.
När du rullat klart ansiktet ska du inom 10 minuter applicera Collagen Therapy Gel (nummer 3). Du får inte använda någon annan kräm eller smink på ansiktet i tio timmar efter detta. Skölj sedan av din Roller med varmt vatten och låt den lufttorka.

DSC05528

Jag kommer också  spela in en video där jag använder produkterna nästa vecka för att visa er hur processen går till. Jag kommer också uppdatera er om 4 veckor och berätta om mina tankar kring processen. Sedan kommer jag uppdatera er igen om cirka 8-12 veckor och berätta mina slutgiltiga tankar och åsikter och även publicera före och efter bilder.
Stay tuned!

Vill ni spana in deras hemsida och produkter? Klicka er då in på Âme Pures hemsida här (just nu är det rea).

*Inlägget publiceras i samarbete med Âme Pure, läs mer om det under Policy/PR.

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Svara linah 17 juni, 2016 | 21:41

  bra tips!

  • Svara paulinaaspljung 23 juni, 2016 | 13:38

   Tack!

 • Svara MALIN 17 juni, 2016 | 23:12

  Bra tips! Har en hemma själv som jag aldrig använt! Kram

  • Svara paulinaaspljung 23 juni, 2016 | 13:37

   har du en hemma med aldrig använt? 😮 Jag hade aldrig kunnat hålla mig .. Haha! Kram

 • Svara Caroline 18 juni, 2016 | 14:40

  Vad fin du är!!

  • Svara paulinaaspljung 23 juni, 2016 | 13:33

   Tack!

 • Svara M 17 februari, 2017 | 22:54

  Hej, du är medveten om att du sprider falsk information gällande den produkt som du marknadsför på din blogg.

  Ame puré är anmälda till Läkemedelsverket då dem bryter mor flera föreskrifter.

  De har inget underlag för sina påståenden och saknar källhänvisningar på sim webbsida.

  Du som marknadsför produkten kommer säkerligen också att bli kontaktad av myndigheten.

  Mvh
  M

  • Svara paulinaaspljung 17 februari, 2017 | 22:55

   Aj då. Nej det var jag tyvärr inte medveten om, tack för infon. Japp, får väl se om dem kontaktar mig ? Kram!

  Kommentera