Livet

EN AV BEAUTY BOULEVARDS NYA TJEJER

7 juni, 2016

Hej alla fina!

Som ni många av er redan har märkt har jag flyttat min blogg till Beauty Boulevard. Ni anar inte hur kul det är att få vara en del av denna portal tillsammans med alla grymma och skönhets intresserade tjejer. Det har aldrig tidigare känns så bra och seriöst att flytta bloggen.

Jag tänkte också ta tillfället i akt att presentera mig, för er som inte känner mig.
Mitt namn är Paulina Aspljung och är 24 år. Jag är såååå intresserad av smink och skönhet. Min ”lilla” hobby har kostat mig en förmögenhet genom åren, men vet ni hur mycket glädje det skänkt mig?
Att sätta mig vid sminkbordet och skapa olika sminkningar, användbara eller inte är väldigt rogivande för mig. Som yoga för andra kanske?

Jag bor i Göteborg tillsammans med världens bästa sambo vid namn Nicklas och vi har en katt tillsammans. Vår lilla Fritz som älskar att pussas och lata sig i solen.
För tillfället är jag sjukskriven av psykiska skäl men arbetar dagligen på att bli bättre och komma på fötter igen.

Jag har en renodlad skönhetsblogg med produktfokus. Här kommer ni hitta mig hissa mängder av produkter, skriva recensioner, testa nya metoder och sminkningar. Vill ni att jag testar någon produkt som ni är sugna på, tveka inte på att kommentera eller mejla mig. Hoppas ni är här för att stanna, puss.

DSC05348

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera