- Ansikte Shopping Smink

THE BODY SHOP SHADE ADJUSTING DROPS

3 juni, 2016

Jag har en klassisk skandinavisk hud och får därför problem med foundations hela tiden. Ni vet nog vad jag menar, företag gör inte foundations tillräckligt ljusa och därför får man bronza upp halsen för att inte släpa runt på fjortisranden hela dagarna.

Det verkar dock som att The Body Shop har löst hela problemet. De släppte för ett tag sedan en produkt som kallas Shade Adjusting Drops. Det är en typ av foundation som ska rätta till färgen i din vanliga foundation. Du pumpar bara ut en till två pumpar av din foundation på handen. Sedan applicerar du en eller fler droppar och du kommer få den färgen du vill av rätt blandning.

Man kan tro att Lightening är helt vit, men den går mer åt det rosa hållet och är nästan vit, vilket passar mig perfekt då jag har en rosa hudton. Är du neutral/gul i huden behöver du dock inte oroa dig då man använder så lite att det inte kommer märkas.

LIGHTENING

Flaskan kommer med pipett som gör att man (i alla fall jag) känner mig som en kemist haha. Det är oavsett vad mycket hygieniskt.

lighten

Den mörkaste foundationen här är faktiskt Milanis Conceal + Perfect i färgen 01 Creamy Vanilla. Den andra är samma foundation tillsatt med en droppe Lightening.

light

Jag tror absolut att detta kommer bli en produkt jag inte kommer kunna leva utan i framtiden. Vill också nämna att det finns en för att göra din foundation mörkare.

Priset på dessa är 195 kr/15 ml och du kan hitta dem här.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy/PR.

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Jennie 14 juni, 2016 | 00:14

  smart grej, jag fick en concealer från make upstore i mörkt. Så den ska jag blanda ut min foundation i sommar med för att få den mörkare vid behov 🙂

  • Svara paulinaaspljung 17 juni, 2016 | 11:27

   Det kan du absolut göra 😀 låter riktigt smart 😀

 • Svara My 24 oktober, 2016 | 18:11

  Ändrade lightening dropparna på ”finishen” på foundationen? Har samma från Milani i den ljusaste färgen och planerar att köpa dessa droppar från the body shop 🙂

  • Svara paulinaaspljung 24 oktober, 2016 | 20:47

   Självklart ändrar det 🙂 Om man enbart blandar i en droppe tycker jag inte att det är någon större skillnad. Men jag har sett folk som använder mer lightning än foundation och det blir inte bra. Jag har själv testat, mycket av täckningen försvinner tyvärr då 🙁 Och det känns som en färgad dagkräm ungefär som är suuuuuper glansig?
   Men som sagt, har man en foundation som är lite för mörk så gör det ingen större skillnad 🙂 Sen beror det också på vad man har för underton. Lightning har rosa underton och det har jag med 🙂

  Kommentera