- Balsammetoden Hårvård Shopping

LERNBERGER STAFSING LEAVE IN TREATMENT BB CREAM

29 maj, 2016

Att gå på balsammetoden funkar bra för mig och mitt hår, men det kan också skapa problem för mig. Till exempel när man vill få tag på nya produkter är det inte bara att klicka hem en vara. Man får googla, läsa och utforska marknaden. Min Leave In kräm från Lush har nyligen tagit slut och därför var jag på jakt efter en ny. Jag gillar verkligen Lush R&B Hair Moisturiser men ville hitta ett billigare alternativ.

Denna Leave In BB Cream kommer från Lernberger Stafsing och är vårdande samt tar bort frissighet och ska ge naturlig glans till håret. Det sägs också att den ska reparera, skydda och jämna ut fjällskiktet på håret. Produkten skyddar också mot värme och din hårfärg hålls bevarad. Den passar dig som vill ge ditt hår extra fukt och vård.

Jag har inte hört ett ont ord om denna produkt så jag är taggad!

DSC05237 DSC05243

Vill du spana in produkten? Klicka då här.

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Svara Tove 29 maj, 2016 | 22:28

  Har veckansblogg på min blogg, vore kul om du ville delta !
  Ha en trevlig kväll!

 • Svara Emma 30 maj, 2016 | 09:18

  Den där är så sjukt jävla bra! Älskar den, Kör på deras schampo och anavänder deras hair masque som balsam och mitt hår har aldrig mått så bra som det gör nu och har heller inte vuxit så fort som nu. då ha jag ändå tidigare använt mig utav balsammetoden i flertal år men kände för att testa något nytt och det gjorde jag rätt i.

  • Svara PaulinaAspljung 31 maj, 2016 | 19:58

   Eller hur 😀 Älskar den! Jag tror inte att det beror på produkterna då det inte har någonting med hårväxten att göra. Men däremot växer håret mycket under sommaren och våren 🙂

   • Svara Emma 1 juni, 2016 | 21:47

    Fast utan produkter som stärker håret så går håret av och då hinner det inte synas att det växt ut. Har aldrig haft så långt hår naturligt som jag har nu 😛 Sen när man har ett bra schampo kan det stimulera hårväxten då det tar bort överflödiga fetter som annars täpper igen hårsäckarna lite och minskar hastigheten på hårväxten.

    • Svara paulinaaspljung 9 juni, 2016 | 08:50

     Jo såklart, så är det ju med allt 🙂 Ja absolut, så är det ju, det stämmer 🙂

 • Svara Skogsraah 30 maj, 2016 | 17:13

  Åh, den där har jag tänkt prova! Är sugen på deras mousse och hårspray också.

  • Svara PaulinaAspljung 31 maj, 2016 | 19:58

   Gör det, det är en bästsäljare och den verkar fått höga betyg av många användare 🙂
   Ja, men testa. Du kanske får dina favoritprodukter 😀

 • Svara Maria 31 maj, 2016 | 03:15

  J älskar deras produkter o är så nöjd hade turen o hitta några för halva priset på ett apotek jag ska fortsätta med dom mvh maria.

  • Svara PaulinaAspljung 31 maj, 2016 | 19:57

   Jaså? 😀 Visste inte ens att det såldes på apotek. Det är alltid roligt med rea! 😀

  Kommentera