- Lyko-box Skönhetsboxar Tips

MORS DAG TIPS HOS LYKO.SE

19 maj, 2016

Den 29 maj är det mors dag och du har kanske svårt att lista ut vad du ska ge din mamma. Jag tänkte därför ge er några tips idag och i morgon.
En sak du kan beställa hem är en skönhetsbox som denna från Lyko.se. Boxen innehåller fem utvalda produkter i mindre storlek från deras sortiment och är perfekt att ge henne som gillar att testa nya produkter. Boxens innehåll har ett värde mellan 200-400 kronor (denna boxen har ett värde på 350 kronor) och kostar endast 119 kronor. Detta är ingen prenumeration utan man köper dem separat när man känner för det.

Det som finns i Lyko-box 33 var dessa produkterna:

Burt’s Bees
”Hand Salve är Burt’s Bees mest intensiva behandling för problematisk hy. Innehåller 100% naturliga botaniska oljor, örter och bivax som återfuktas och mjukgör även de mest skadade händer (men fungerar också såklart på torr och utsatt hud).”
Originalpris: 109 kr/85g. 

Layla Cosmetics
”Layla Cosmetics har sina rötter i Milano och är kända världen över bland nagelälskare. Laylas nagellack har snabbt blivit en succé även i Sverigen sedan lanseringen 2014. Nagellacken från Layla kännetecknas av unika effektlack med traditionell italiensk kvalité och fin hållbarhet.” Jag fick färgen Cappucchino 19. 
Originalpris: 99kr/10ml. 

Rejuvi H. 
”Skin Healing Gel är en reparerande och fuktgivande aloe vera gel för alla hudtyper. Gelen är en sammansättning av aloe vera, kamomill och allantoin som hjälper hudens naturliga återhämtning. Aloe vera gel har flera användningsområden då den lindrar och desinficerar olika typer av irritation som kan uppstå t.ex solsveda, rodnad, irritationer och inflammationer i huden. Används med fördel under dag och natttkräm.”
Originalpris: 250kr/150 ml.

Goldwell Kerasilk Control
”I de nordiska länderna är ett vanligt problem bland kvinnor att man tycker håret är för platt eller tunt, och man efterfrågar därför produkter som kan skapa volym och samtidigt tillföra näring. Därför har Kerasilk utvecklat serien Repower som med hjälp av keratin och elastin går in i håret och bygger upp det inifrån, samtidigt som de skapar volym. 
Control: Ett svårhanterligt hår ser oftast osunt ut och man vill därför återfå en slät glansig yta. Med hjälp av bland annat keratin och silkesprotein går Keratin Control in och tämjer håret och gör det med följsamt.”
Originalpris: 255kr/250ml.

Goldwell Kerasilk Color
”För att bevara salongsresultatet efter färgning är det viktigt att använda färgbevarande produkter. Kersilk Color är berikade med tamanu-olja som har en färgbevarande effekt, samtidigt som keratinet i produkterna tillför fukt och näring och skapar en glamourös look.” 
Originalpris: 325kr/200ml. 

lyko

lykoo

Du kan själv köpa boxen hos Lyko.se eller klicka här.

*Detta är ett samarbete men påverkar inte mina åsikter.

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara vicky 20 maj, 2016 | 05:38

  De är perfekta presenter.

  • Svara PaulinaAspljung 20 maj, 2016 | 14:14

   Ja verkligen 🙂

 • Svara Netti Starby 20 maj, 2016 | 06:59

  Åh Verkligen jättebra tiPs! 😀 Kram

  • Svara PaulinaAspljung 20 maj, 2016 | 14:12

   Tack! 🙂

 • Svara Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione 20 maj, 2016 | 10:09

  Jag beställde produkter från yves rocher till min mamma i morsedag present 😀

  • Svara PaulinaAspljung 20 maj, 2016 | 14:10

   Yves Rocher har jättebra produkter för mammor, det gjorde du bra 😀 Hoppas hon blir jätteglad!

  Kommentera