- Glossybox

GLOSSYBOX APRIL 2016

27 april, 2016

Denna månaden kom Glossyboxen tidigt. Någon mer jag som upplevt att den kommer tidigt ena månaden och sent den andra? Oavsett så blev jag helt okej nöjd denna månaden. Vad fick ni?

1. BENEFIT Dew Hoola 
Fuska fram en tillfälligt solkysst hy med denna nya flytande bronzer från Benefit. Produkter smälter sömnlöst in i huden och ger en naturlig look med härlig lyster! Applicera efter rengöring, ovanpå eventuell foundation.
Originalprodukt: 310 kr/30 ml.
2. SCHWARZKOPF Color Refresher
Härligt vårdande mousse som fräschar upp din hårfärg på bara 3 minuter! Ger lyster, intensitet och återskapad färgglans till både färgat och naturligt hår. Den färdigblandade moussen appliceras enkelt i duschen utan handskar.
Originalprodukt: 79 kr/75 ml.
3. HEY HONEYGood Morning: Honey Silk Facial Serum
Lätt och lyxigt serum som förnyar huden. Vårdande ingredienser så som honung, aminosyror, havtornsolja och vitamin E ger en intensiv återfuktad hy som strålar. Kan användas som primer under makeup för en perfekt finish.
Originalprodukt: 340 kr/30 ml.
4.UNANI Dermo Defense Face Mask
Underbart fuktgivande ansiktsmask som förser huden med extra näring samtidigt som huden rensas från orenheter. Använd 1-2 gånger i veckan. Applicera ett jämnt lager över väl rengjord hy och låt verka i 10 minuter.
Originalprodukt: 160 kr/100 ml.
5. BEAUTY FORMULAS Acetone Free Nailpolish Remover Wipes
Singelförpackade remover-servetter som gör det enkelt att ta bort nagellack var du än befinner dig. Perfekt att ha med i väskan eller på resan. Servetterna är indränkta med en oljig acetonfri remover som inte torkar ut naglarna.
Originalprodukt: 39 kr/10 st.

ff


II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera