Ansiktsvård

CETAPHIL

8 april, 2016

Vi Glossygirls fick i januari eller februari en liten burk med hudvårdsmärket Cetaphil att testa. Jag själv hade aldrig hört talas om märket men när jag läste att kändisar i Hollywood använde det samt att det rekommenderades av hudläkare blev jag väldigt intresserad. Jag blev faktiskt så intresserad att jag sprang till apoteket och köpte en egen flaska som jag nu har testat ett bra tag.

Produkten inriktar sig till torr och känslig hy men kan användas av alla hudtyper. De har en väl dokumenterad effekt och hjälper till att stärka hudens eget försvar.

Första gången jag skulle använda produkten blev jag väldigt förvånad då den inte löddrar. Det känns som att smörja in ansiktet med en tunn body lotion. Produkten har svårt att ta bort ögonmakeup och tar bort det övriga sminket okej. Personligen går jag in med den två gånger under kvällen för att få bort allt. Sedan använder jag mig av ett ansiktsvatten för att återställa ph balsansen samt ta bort det övriga sminket runt hårfästet med mera.

cetaphil

Ni hittar den hos olika apotek strax under hundra lappen.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera