- Ansikte Shopping Smink

ANASTASIA CREAM CONTOUR KIT FAIR

26 mars, 2016

Från början släppte Anastasia 2 contour kits i färgerna medium och dark. Efter att ha gjort mycket research på google upptäckte jag att dem inte innehåller den klassiska contour färgen utan istället finns det tre färger som används för att bronza upp ansiktet. Efter ett tag släppte dem två kit till, light och fair. Fair verkade mest intressant i mina ögon, den innehåller två concealers som jag kan använda under ögonen för att highlighta. Den innehåller också en ”glittrig” highlighter som inte gör mycket för världen. Den ser vit ut i förpackningen men nästintill genomskinlig på huden. Den glittriga effekten försvinner så fort puder sveps över ansiktet.
Sedan kommer vi till de mörka färgerna, precis som i puder formatet innehåller även denna färgen ”Fawn” som används för att contoura ansiktet. Bronzern (den mittersta) är också perfekt på ansiktet.

De är tjocka i konsistensen vilket resulterar i att man får jobba ett tag för att få färgen på ansiktet. Trots detta ´–_–-är dem lätta att blanda ut och slutresultatet ska vi inte ens tala om. Jag kan inte understryka hur fint och naturligt det ser ut.
Nästa vecka kommer det upp en video på när jag testar detta contour kittet, prenumerera på min kanal för att se när.

ANASTASIAAA

Ni kan köpa det hos Eleven.se
Eller hos Beautybay.com (där köpte jag mitt).

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Svara Skönhetsblogg Josephine 30 mars, 2016 | 22:52

  ohh jag ångrar att jag inte väntade och köpte Fair. Tog light och trodde jag skulle kunna ha den men dessvärre hatar jag den 🙁 måste fråga, hur torr är din i konsistensen? Min är supertorr..

  • Svara PaulinaAspljung 31 mars, 2016 | 15:40

   Kolla in den på beautybay, om du vill ha den. Då slipper du lägga 700 spänn och typ 430 istället 🙂
   Den är ju såklart lite torr, det är svårt att få upp mycket produkt som man får med en flytande concealer. Men jag gillar den, resultatet blir väldigt naturligt och fint 🙂 Har gjort en video när jag testar kitet på youtube som jag länkar till ifall du vill kolla! 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=dsTTd7yxCXo

  Kommentera