Okategori

SPARA PENGAR

25 mars, 2016

Jag är medveten om att min blogg handlar om skönhet och att jag länkar till nya produkter oftare än vad jag byter underkläder. Jag är också medveten om att jag själv bränner för mycket pengar varje månad på smink, hudvård och hårvård men jag vill ändå påpeka att ni inte ser allting. En del produkter som ni ser på bloggen får jag skickade till mig (inte utan att jag skriver ut det såklart) men det mesta köper jag för mina egna pengar.
Jag letar konstant efter bra priser, därför beställer jag mycket utomlands, dessutom har jag pengar. Jag lever billigt, handlar sällan mat ute eller annan skit och lägger undan tusentals kronor varje månad.
Jag förstår att alla lever olika och får in olika belopp på kontot varje månad, men jag vill ändå säga, spara pengar. Även om det bara är 100 kronor så är det bättre än ingenting. En dag kommer du behöva dem.

thatglow

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara emma hedlund 1 april, 2016 | 15:20

  Hej allihopa, Vilken bra blogg detta är, vill gärna tipsa om denna webshop som säljer en massa smink och makeup till fri frakt online, Besök gärna den: http://www.onlinesmink.nu eller http://www.makeupsweden.nu eller http://www.onlinemakeup.info

 • Svara Jennie 20 maj, 2016 | 11:35

  jag älskar att spara in pengar på saker, vissa kan tycka att spara 49kr inte är mycket men då får man tänka att gör man det på 20 saker så är det betydligt mycket mer i totalsumma, lixom 1000kr,

  Men ska man spara så gäller det att ha i is i magen och köpa mkt när det är rabatt osv!

  • Svara PaulinaAspljung 20 maj, 2016 | 14:07

   49 kronor är faktiskt mycket att spara på produkter. Ja, du har helt rätt tankesätt, många bäckar små som sagt 😀

  Kommentera