- Glossybox

GLOSSYBOX MARS

24 mars, 2016

Månadens Glossybox kom tidigt i år, eller känns det bara så för att den var sen förra månaden? Temat för mars månad är ”Beauty Of Opinion” som menas att man ska plocka fram skönheten i en som redan existerar.

 1. EMITÉ MAKE UP Artist Lashes Mascara
  Artist Lashes Mascara är en vattenfast mascara som ger fantastisk längd och volym till dina fransar. Silikon applikation är lätt att arbeta med och ger perfekt separerade och fylliga fransar utan klumpar.
  Originalprodukt: 210 kr.
 2. LUXIE BEAUTY Rose Gold Large Angled Face Brush
  Underbart mjuk borste med vinklad form. Använd exempelvis till contouring, rouge, highlighter eller bronzer. Vinkla och applicera makeup med cirkulära rörelser. Borsten är 100 procent vegansk och cruelty-free.
  Originalprodukt: 159 kr.
 3. HOT MAKEUP Eyelash Curler
  Ta fram din flirtiga sida med Hot Make Ups ögonfransböjare som formar dina fransar. Använd tillsammans med mascara för en look som håller hela dagen. Böj först fransarna försiktigt och applicera därefter mascara.
  Originalprodukt: 80kr/st.
 4. DOVE Advanced Hair Serier Regenerate Nourishment Schampo & Balsam
  Nylanserat schampo och balsam som återupplivar det mest skadade håret med djupgående näring och 100 procent återuppbyggd styrka. Innehåller en sammansättning med rödalg, som är känd för sin fuktighetsbevarande förmåga. (Ej godkänd för balsammetoden). 
  Originalprodukt: 34,90 kr/250 ml/st.
 5. PEPSODENT White Nouw Gold
  Whitening-tandkräm som omedelbart ger vitare tänder. Redan efter första borstningen gör den blå att tänderna ser vitare och mer glänsande ut. Innehåller fluor och fungerar utmärkt för daglig användning.
  Originalprodukt: 34,90 kr/75 ml.

gloss

glossss

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera