- Ansikte Smink

MAKE UP FOR EVER ULTRA HD CONCEALER

14 februari, 2016

Concealern från Make Up For Ever är väldigt hypad av bland annat Nikkitutorials och Jaclyn Hill och därför är det deras fel att jag köpte denna. Den kommer i två olika siffror, R och Y.
R har en ton av persika och Y ska ljusa upp under ögat. Jag köpte R20 för att ljusa upp och samtidigt täcka mörka ringar. Den täcker ringarna och highlightar väldigt fint. Jag måste också påpeka applikatorn, jag tycker inte om den. Istället lägger jag ut en klick på handen och applicerar med fingret eller en liten borste. Den är däremot perfekt om man frilansar eftersom bakterierisken inte är lika stor och den är lätt att torka av.

Sedan måste jag också påpeka att den inte fungerar på min hud alla dagar. Trots att jag använder samma hudvårdsprodukter, foundation och puder blir det ibland som att den ligger över huden om ni förstår vad jag menar? Eftersom den täcker ringarna väldigt bra och samtidigt highlightar vill jag väldigt gärna tycka om den och försöker testa nya metoder varje dag för att få den till att funka. Någon av er som har något tips?

mufee mufeNi hittar den hos Sehora för 245 kronor.

 

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Josefine 14 februari, 2016 | 19:10

    Vill testa den!!

    • Svara PaulinaAspljung 17 februari, 2016 | 19:19

      Gå in och köp! 😀

    Kommentera