- Ögon Recensioner Shopping Smink

SEPHORA – BROW THICKENER

4 februari, 2016

Jag stod inne på Sephora och kollade på deras egna märke när jag upptäckte den här produkten. Denna kallas för Brow Thickener och kommer som sagt från Sephoras egna märke.

När jag stod inne i butiken och swatchade produkten trodde jag faktiskt att det var en kräm inuti flaskan, det är nu i efterhand som jag upptäckt att det är färgat löspuder. Syftet med produkten är precis som namnet säger, den ska få brynen att se tjockare ut. Men funkar den då?

sephora

Det var väldigt lätt att måla utanför och svårt att skapa en skarp form på brynet. Nu får ni också tänka på att jag inte har särskilt mycket bryn alls (även om dom börjar växa ut). Jag tycker det är lättast att måla konturerna med Anastasias Dipbrow Pomade och sedan fylla i med denna. Det går väldigt snabbt att fylla i, tidigare la jag väldigt mycket tid på detta steg. Jag fyller i halva brynen, längst ut och resten fyller jag i med en ljusare skugga från Anastasia.
Produkter håller också hela dagen, kan inte märka att skuggan ramlat av minsta lilla under dagen.

sephoota

Övrig information om Brow Thickener: Den är inte djurtestad och fri från parabener. Den kommer i tre olika färger, 01 Blonde, 02 Medium Brown och 03 Brunette. Kan dock tycka att det borde finnas en ljusare färg, förhoppningsvis släpper dem en.
Priset är 100 kronor och jag har den i färgen 01 Blonde.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Josefine 4 februari, 2016 | 19:49

    Härligt!

    • Svara PaulinaAspljung 6 februari, 2016 | 18:46

      Ja! 🙂

    Kommentera