- Glossybox

FÖRSTA GLOSSYBOXEN 2016

26 januari, 2016

GLOSSYBOX

Årets första Glossybox är äntligen här, på ett litet annorlunda sätt. Från och med nu kommer din Glossybox levereras ända fram till dörren. Temat för denna månad är ”Hello, 2016”. Nu ska vi se vad som finns i boxen.

1. Mememe Lip Glide, Playful Peach
Lip Glide har en superpigmenterad formula med matt finish – du får en intensiv färg med fantastisk hållbarhet. Den breda spetsen är perfekt för att smidigt applicera färgen med optimal kontroll. Läppstift och läppenna i ett!
Originalprodukt: 149 kr/2 g

2. Nicka K FX Airbrush Beauty Sponge
Makeupsvamp med ergonomiskt grepp för en perfekt basmakeup. Fukta svampen och applicera produkter genom små lätta rörelser. Använd den bredare botten till större områden och toppen för att komma åt alla vrår.
Originalprodukt: 69 kr/st

3. Royal Apothic Holland Park Cream Crème Body Moisturizer
Djupt återfuktande bodylotion som gör huden len och smidig. Mjölksyra från mjölkprotein ger en lätt exfolierande effekt samtidigt som olivolja och vitamin A och E återfuktar, mjukgör och reparerar huden.
Originalprodukt: 269 kr/240 ml

4. Cetaphil Gentle Skin Cleanser
Skonsam rengöringskräm som är Cetaphils mest välkända produkt. Huden rengörs utan att rubba dess naturliga fetter. Använd med eller utan vatten för att effektivt lösa upp smuts och makeup.
Originalprodukt: 99 kr/236 ml

5. Noa Relaxation Relaxationsdryck
Stilla relaxationsdryck som kombinerar modern forskning med tusenåriga traditioner. De aktiva ingredienserna I-teanin från 15 koppar grönt te och melissa bidrar till minskad stress och ökat fokus, utan att göra dig trött.
Originalprodukt: 29 kr/3,14 dl

6. Toms Nellie Dellies Mörk Choklad – Bonus!
God och fyllig mörk choklad med en djup och intensiv smak. Sötad med extrakt från Steviaplantan och ett högt innehåll av kost fibrer. Innehåller 70 procent kakao med naturligt kakaosmör. Naturligt och gott utan tillsatt socker!
Originalprodukt: 12 kr/35 g

Vad fick ni i er Glossybox?

Har du ingen box men vill starta en prenumeration på Glossybox? Då kan du klicka här.

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Sanna 26 januari, 2016 | 15:40

  Nice 🙂

  • Svara PaulinaAspljung 27 januari, 2016 | 20:48

   Eller hur!

 • Svara sofie 26 januari, 2016 | 17:52

  Vad roligt med glossybox 🙂

  • Svara PaulinaAspljung 27 januari, 2016 | 20:45

   Ja, det är kul 🙂 Prenumererar du?

  Kommentera