Ansiktsvård

MINA HUDVÅRDSPRODUKTER

22 januari, 2016

hudvård

Här har ni mina hudvårdsprodukter jag använder dagligen om man tar bort ansiktsmaskerna och blemish care som jag använder vid behov.

1. L’Oréal Paris Soft Gel-Cream Wash – En ansiktsrengöring jag använder varje dag. Denna gel wash lämpas för dig med torr och känslig hy. Den rengör och gör det den ska, men om jag kommer köpa den igen vet jag inte. Personligen tycker jag det känns konstigt när ”tvål” inte löddrar.
2. Make Up Store Cleansing Oil – Olja som lätt tar bort sminket. Denna produkt startar jag alltid min kvällsrengöring med. Lägger några droppar på en pad som jag sen delar, placerar på ögonen i cirka 10 sekunder. Mascaran luckras upp och den blir lätt att ta bort vilket är skonsamt för fransarna.
3. Garnier Micellar Water – Kommer ni ihåg när detta lanserades 2015? Det var en stor hype kring produkten och alla pratade om den. Jag är inne på min andra flaska nu. Vattnet är billigt och det funkar bra. Allt smink försvinner inte på ett drag som produkter lovar, men det försvinner. Jag använder denna som ett sista steg av rengöring och för att återställa ph balansen. Använder det morgon och kväll.
4. Pixi Glow Tonic – Ni kanske kommer ihåg att jag köpte detta vatten nyligen, det är otroligt omtalat överallt i världen. Jag är en nybörjare på produkten och kan därför inte yttra mig så mycket. Det jag kan säga är att den doftar starkt av ros och därför trodde jag att den skulle svida på min känsliga hud, som tur var gör den inte det. Används på kvällen ibland.
5. Formula 10.0.6 Pores Be Pure Mask  – Självklart använder jag inte ansiktsmask varje dag men jag försöker använda det någon gång i veckan. Den doftar härlig jordgubb och är en lermask som blir vit/klar och känns som yoghurt i ansiktet innan den torkar. Den tar bort porer bra men självklart inte alla.
6. Drops Of Youth Concentrate Ett serum jag har talat om tidigare. Huden känns åtstramad och fräsch efter applicering. Masserar in denna tills den blivit kladdig/kletig. Just nu har The Body Shop släppt en ny serie med Drops Of Youth. Tyvärr vet jag inte om det är samma ingredienser eller om den är mixrad med. Används enbart på morgonen och jag älskar detta, är det någonting ni ska köpa är det denna!
7. Drops Of Youth Eye Concentrate – Används också på morgonen tillsammans med produkten ovan. Kan inte påstå att jag är lika imponerad av denna som Drops Of Youth men den känns ändå behaglig på huden men inte lika åtstramande. Används på morgonen.
8. The Body Shop Seaweed Pore-Cleansing Facial Exfoliator – En rengöring med grövre korn i sig utan att få min känsliga hy att göra ont. Använder inte denna dagligen utan när jag själv känner att jag behöver en mer djupgående rengöring.
9. Naobay Renewal Argan Oil – Ett serum i oljeformat som jag använder på kvällen. Känns som att det återfuktar väldigt bra nu under vinterhalvåret. Den ska motverka rynkor och förbättra hudens elasticitet.
10. Cien ögonkräm – Jag tjatar säkert hål i huvudet på er med artikeln jag hittade på Råd & Röns hemsida om hudvård och vilka som var bäst i test. Som ni vet var det Cien som ni hittar på Lidl. Ögonkrämen känns som en ögonkräm ska göra, den sjunker in snabbt i huden och är inte för tjock. Används morgon och kväll.
11. Être Belle Golden Skin Caviar Roll On –  En utslätande ögongel som ska dämpa svullnader och göra området kring ögat fastare. Upplever att den är lite illuminating och använder den därför enbart på kvällen. Jag har gropar under ögonen som framhävs annars.
12. Formula 10.0.6 Rescue Me – En on-the-spot kräm som ska smörjas på finnar, det ska få dem att försvinna. Efter att ha läst recensioner kring produkten har jag märkt att många säger att finnen inte försvinner men att den sluttar växa. Jag har enbart haft en finne sedan jag köpte denna och den hade blivit mycket större när jag väl vaknade. Får testa längre fram.
13. Ricinolja – Används periodvis i två månader, sedan låter jag produkten vara i två månader. Sedan börjar det om igen. Används i ögonbryn och fransraden för att få längre fransar och fylligare ögonbryn.
14. Clarasonic Dupe – Använder min Clarasonic dupe varje kväll tillsammans med min rengöring. Skulle vilja påstå efter några månaders användning att huvudet på denna är hård och skulle vilja ha en mildare. Känns däremot som att den rengör ordentligt och får min hud att må bra.
15. Kokosolja – Om ni undrar vad som finns i den vita lilla burken (som är en test från The Body Shop) är det kokosolja. Jag har det jämt i mina bryn samt fransar den period jag inte använder ricinolja i dem. Tänk på att enbart ta kokosolja på fransarna/fransraden precis innan du ska lägga dig eftersom den gör dig lite lätt blind, haha.
16. Cien Dagkräm – Återigen, ni har hört mig tala om detta märke tidigare samt artikeln från Råd & Rön. Behaglig och gör jobbet.
17. Cien Nattkräm – Nattkrämen är lite fetare utan att få min hud att kännas instängd. Den är behaglig och det är perfekt med en fetare kräm såhär på vintern.
18. The Body Shop Seaweed Ionic Clay Mask – Ska motverka orenheter och absorbera överflödigt fett. Den svider en hel del på huden, men huden känns så bra och fin efteråt och därför kan jag inte låta bli att använda den.

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

 • Svara Linda 22 januari, 2016 | 08:23

  Jag har faktiskt märkt att Seaweed claymasken svider när man råkar ha vissa produkter under (t.ex. toner), så jag brukar alltid ta en pad med vatten och ta bort rester. Det funkar! Hihi.

  • Svara PaulinaAspljung 22 januari, 2016 | 15:12

   Jaha… Idag hade jag toner och det sved inte 😀 Men kanske beror på vilken toner man använder!

 • Svara Linda 22 januari, 2016 | 18:00

  Ja! Testat lite olika ögonmakeupborttagnings varianter med som gör att det svider, men ja, jag tar alltid vatten innan.

  • Svara PaulinaAspljung 23 januari, 2016 | 12:34

   Ska testa det! Min börjar dock torka haha 🙁

 • Svara Sanna 22 januari, 2016 | 18:01

  Vad många, tack för tipsen! 🙂

  • Svara PaulinaAspljung 23 januari, 2016 | 12:34

   Känns inte som att det är så många, men när man ser det såhär så känns det mycket ja xD haha

 • Svara Martina 22 januari, 2016 | 21:02

  Använder du inte en sCRub eller fungerar någon av dem som scrub? Om inte, varför inte? Hihi

  • Svara PaulinaAspljung 23 januari, 2016 | 12:33

   Produkt nummer 8 (seaweed pore cleansing facial exfoliator) är en skrubb. Men eftersom jag har en Clarasonic dupe så behövs det inte så ofta då den exfolierar ansiktet dagligen 🙂

 • Svara Martina Magnusson 24 januari, 2016 | 20:14

  Superbra tips, tack!! 🙂

  • Svara PaulinaAspljung 25 januari, 2016 | 10:56

   Absolut ingen fara 🙂 Någon produkt som lockar dig ?

  Kommentera