Sminkningar

MIN MAKEUP LOOK

10 januari, 2016

paulina

Jag har spelat in en video på denna sminkning som kommer komma upp i veckan. Förhoppningsvis hinner jag redigera klart den i natt. Siktar på att ha den uppe tills på tisdag. Sminkningen blev inte alls som jag tänkt, gjorde en annan ögonsminkning innan men såklart klantade jag till det med eyeliner. Det fanns inte på kartan att concealer skulle hjälpa till så fick sminka av allting. Sen satsade jag på någonting helt annorlunda och detta blev resultatet. Kan faktiskt säga att jag blev mer än nöjd, älskar att leka med färg. Sällan man gör det till vardags.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Sara 10 januari, 2016 | 10:54

    Vill verkligen lära mig lägga sådan eyeliner! Så otroligt snyggt!

    • Svara PaulinaAspljung 10 januari, 2016 | 18:41

      Ja jag med 😀 speciellt att sota dem!

    Kommentera