- Ansikte Recensioner Smink

BENEFIT PORE FESSIONAL RECENSION

9 januari, 2016

benefit

benefitt

Benefits pore fessional har blivit en primer som människor älskar världen över. Jag har primern i min kollektion och jag kan säga att jag är inte imponerad.
Det startade med att jag skulle sminka mig (såklart) och sträckte mig efter primer som vanligt. Jag var beredd på att den skulle göra undervärk för min hy men icke. Den smulade otroligt mycket och det ramlade ner små ”bollar” på mitt sminkbord. Dagen efter hände samma sak. Jag vet inte om det beror på att den inte kan samarbeta med min dagkräm men eftersom jag äntligen hittat en dagkräm jag faktiskt tycker om kommer denna få ligga i en låda tills den vill
samarbeta med min hud.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara MATILDA 9 januari, 2016 | 16:42

    Hört mycket bra om den och det märket är ju bra 🙂

    • Svara PaulinaAspljung 10 januari, 2016 | 09:41

      Jo det är det ju såklart, men denna var inte bra för mig :/

    Kommentera