Youtube

Mina Skönhetsfavoriter 2015

5 januari, 2016

Nu finns mina skönhetsfavoriter 2015 uppe på kanalen. Där förklarar jag grundligare än vad jag gjort på bloggen om just varför de är mina favoriter.

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara Jossan 6 januari, 2016 | 08:11

  https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12118629_10207878047697497_1815367577675959378_n.jpg?oh=56b5bcdef04de0024b87b50e96596d8c&oe=56FEA18F

  Allstå, det här bidrar man till när man köper vissa sminkmärken. Bilden visar MAC 🙂
  Jag har själv precis börjat ta avstånd från sådan skit, men du som ändå köper in nytt ganska regelbundet, hur tänker du kring det?

  • Svara PaulinaAspljung 6 januari, 2016 | 09:13

   Jag håller med dig, det är bara fel. Sen att allting kring Mac blivit så stort när maybelline och Max factor gör minst lika fel är det ingen som uppmärksammar. Men någonting som jag ändå vill ta upp med dig är att sluta kommentera kränkande saker här. Du kallar dig för Maja-Stina, kramis, Jossan, Martina bland annat och skriver snälla kommentarer. Men du skriver en del kränkande med och fortsätter detta kommer jag blocka din IP adress. Ha en fin dag!

   • Svara Jossan 6 januari, 2016 | 09:20

    Jag är jätteledsen om du tycker att det är kränkande att jag ifrågasätter ditt ställningstagande. Kramis och Jossan har jag skrivit under, inte de andra. Kan ta upp det med mina systrar, det var en av dem som visade mig din blogg från början. Vi använder ju trots allt samma IP. Ber om ursäkt för det också, att skriva kränkande saker är inte okej och det är inget du ska ta. Vet att de är uppvuxna i en tid när nätmobbning är ganska vanligt och jag vet att de har varit otrevliga mot sina klasskamrater också. Pratar med dem om det som sagt! Bra att du uppmärksammar det dock. Det minskar stigmatiseringen och det ökar förståelsen för hur vanligt och hur fel det är.

    Och visst är det också fel, att alla andra gör det. Mac är såpass stort och ”lyxigt” i förhållande till de andra företagen och det kanske är därför det uppmärksammas mer? Jag har inte sett någon större skillnad i uppmärksamheten, men jag är inte superinsatt heller.

    Ha en fin dag!

    • Svara PaulinaAspljung 6 januari, 2016 | 09:23

     Den här kommentaren anser jag verkligen inte kränkande så det är absolut ingen fara. Det är andra kommentarer jag inte godkänt för jag inte vill ha negativitet på min blogg. Jag vill att det ska vara en plats som man kan komma till och glömma allting runt omkring. Tack jag uppskattar det, kram

     • Jossan 6 januari, 2016 | 09:46

      Det förstår jag absolut! Pratar med dem när de vaknar och förklarar att det inte är OK! 🙂 Din blogg är jättefin, så det jobbar du bra med! du är superfint i uppsatt hår förresten,

     • PaulinaAspljung 7 januari, 2016 | 00:41

      Tack så mycket! 🙂

  Kommentera