- Ansikte Recensioner Shopping Smink

URBAN DECAY NAKED SKIN WEIGHTLESS COMPLETE COVERAGE CONCEALER

4 januari, 2016

urbandecay urbandecayy

Överallt talas det om Urban Decays Naked Skin Concealer och jag kunde inte låta bli att klicka hem den, jag har den i färgen Fair Neutral. Concealers är någonting jag älskar att testa överlag.

Concealern har bra täckning och funkar också perfekt att highlighta med. Har du väldigt mörka ringar tror jag dock inte denna funkar utan du får ha en annan under som färg korrigerar. Den creasar sig inte överhuvudtaget och känns väldigt lätt på huden. Jag älskar applikatorn, den glider lätt på huden och kommer åt bra. Det är helt klart min favorit applikator och en av de bästa concealers jag testat.

Ni hittar den hos Kicks för 215 kronor.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera