- Balsammetoden Hårvård

Vad är olaplex?

30 december, 2015

olaplex

Ingen kan ha missat den revolutionerade produkten Olaplex. Överallt skrivs och talas det om produkten. Men vad det faktiskt är, är det inte många som vet.

Olaplex är en produkt som frisörer använder sig av när de färgar hår. Blondering sliter enormt mycket på håret, men med hjälp av denna mirakelprodukt kan vi hoppa över slitage, istället blir håret starkare och skyddas i samband med
kemiska behandlingar. De blandar helt enkelt blonderingsfärgen tillsammans med olaplex. De använder exakta mått (som jag tyvärr inte kan). Dessa behandlingar görs endast på frisörsalonger men det finns också flaskor att köpa hem. Flaskan man får hem kan man använda en gång i veckan för att hålla håret starkt. Man fuktar håret och applicerar
produkten från rot till topp, kammar sedan igenom håret och låter verka i minst 10 minuter. Jag kommer däremot låta mitt verka i minst 4 timmar, eller över natten. Sedan tvättar man håret som vanligt.

För er som undrar, Olaplex fungerar med balsammetoden.

Finns att köpa hos frisörsalonger för 269 kronor.

 

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara Sanna 30 december, 2015 | 22:19

  Jag fick den i julklapp 😀

 • Svara Felicia - Everyday / Fashion / Modeling 31 december, 2015 | 00:31

  Olaplex är så bra! Gör verkligen skillnad på håret 🙂

  • Svara PaulinaAspljung 31 december, 2015 | 15:52

   Ja jag hoppas verkligen att det ska funka bra 😀

  Kommentera