Ansiktsvård

CIEN HUDVÅRD

30 december, 2015

cienhudvårdFör ett tag sedan berättade jag att Råd & Rön hade testat massa olika varumärken inom hudvård och sedan kollat i labb vilket märke som gav bäst i test. Vill ni läsa inlägget jag skrev kan ni klicka här.

Cien var det märket som visade sig vara bäst på att reducera rynkorna. När jag fick det svart på vitt att ett märke
faktiskt fungerar vill jag helst använda dem istället för att chansa på andra produkter.

Märket säljs på Lidl för cirka 40 kronor, med ett sådant bra pris är det värt att spana in.

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Jenna 2 januari, 2016 | 22:29

  Åh då måste jag prova! 🙂

  • Svara PaulinaAspljung 2 januari, 2016 | 22:32

   Gör det 😀 har använt dem sen julafton och jag tycker än så länge de känns väldigt bra. Svårt att säga om de är jättebra eftersom huden inte hunnit vänja sig i alla fall. Men de är fetare än krämerna jag hade innan så flagnar i alla fall inte i hela ansiktet 😀 haha

 • Svara Siv forsberg 26 mars, 2016 | 18:49

  Den bästa hudcremen jag har köpt någon gång. Och så billig.

  • Svara PaulinaAspljung 28 mars, 2016 | 15:39

   Eller hur 😀 Den är superbra faktiskt!

  Kommentera