Sminkningar

JULSMINKNING – RÖD & GULD

24 december, 2015

mkmkmkm
mkmkmGjorde en röd och gullig sminkning tillsammans med mina fransar från House of Lashes i modellen Siren. På mina ögon blir fransarna för långa eftersom jag har väldigt små ögon så tänkte försöka klippa dem lite för ett naturligare resultat. Vad tycker ni?
Detta är förmodligen det juligaste som det blir för mig, skönt att julen snart är över, hur känner ni?

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara Felicia - Everyday / Fashion / Modeling 24 december, 2015 | 21:22

  Åh så fint! God jul!:)

  • Svara PaulinaAspljung 27 december, 2015 | 14:57

   Tack så mycket 😀 goood jul!!

 • Svara Linnéa 25 december, 2015 | 11:52

  Jag håller helt med dig! Har alltid äskat julen innan men nu när man varken är eller har barn längtar jag mest tills den är över. Tror jag gillar tanken av julen och stämningen, men när den väl kommer är den aldrig så mysig som jag hade hoppat på 😮 haha. Nej, nu laddar vi för ett nytt år! 😀

  • Svara PaulinaAspljung 27 december, 2015 | 14:55

   Ja men det är ju verkligen barnens högtid.. Nu är det bara stress hela vägen, paket, mat och ett himla massa flängade till massa olika människor -.- Det gör vi verkligen, inte långt kvar nu 😀

 • Svara stina lindberg 27 december, 2015 | 18:11

  Vilket hm hittade du dessa på? 🙂

  • Svara PaulinaAspljung 27 december, 2015 | 23:56

   Hittade dem på Backaplan i Göteborg, men jag tror de ska finnas lite överallt 🙂 Däremot tog jag det sista paret dem hade.

  Kommentera