Sminkningar

NEJ TILL JULEN

21 december, 2015

motjulen motjulenn

Ser många julsminkningar överallt men jag känner mig inte i julmodet än (trots att julafton är bakom hörnet). Jag har ingen lust att göra jul eller nyårssminkningar än, har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig… Någon som känner igen sig? Jag slängde i alla fall ihop denna sminkning med guld, rosa och lila i helgen och jag tycker själv att den blev fin. Bortse ögonfransarna bara då jag hade en mascara som inte ville samarbeta med mig.

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Linda 21 december, 2015 | 22:14

  Det blev ju jättefint!
  Och ja, jag håller med dig om julen. Jag fattar ingenting. Haha!

  • Svara PaulinaAspljung 22 december, 2015 | 15:55

   Hahaha eller hur…

 • Svara Beautybird 22 december, 2015 | 15:52

  Håller fullständigt med!
  Sjukt fint blev det ju dessutom!

  • Svara PaulinaAspljung 22 december, 2015 | 15:55

   Yaaay, kul att någon håller med 😀 Tack så mycket!

  Kommentera